En betalingsgaranti sikrer, at en sælger får betaling for leverede varer og/eller tjenesteydelser, selv om køber bliver insolvent. Som regel opstår behovet for en betalingsgaranti i de tilfælde, hvor betaling først skal finde sted, efter en vare eller tjenesteydelse er leveret.

Så hvilken af vores betalingsgarantier, som passer dig bedst, afhænger af, hvilken branche du er i, og hvordan din situation ser ud.

Betalingsgarantien kan nemt indpasses i tilbudsbetingelser og kontraktdokumenter, og den gælder uden selvrisiko. Når garantiperioden er udløbet, er det ikke nødvendigt at returnere garantien til os, så du slipper for at holde øje med den.

Nordic Guarantee er det selvfølgelige valg, når du har brug for en betalingsgaranti!

Vi arbejder med garantier og kun garantier. Derfor kan vi tilbyde dig en unik spidskompetence inden for alt, der har med garantier at gøre.

Vi har betalingsgarantier der er tilpasset en lang række forskellige branchestandarder, og med vores ekspertise kan vi også tilbyde skræddersyede løsninger nøje tilpasset den specifikke forretning.

En betalingsgaranti fra os frigør likviditet og påvirker ikke virksomhedens kassekredit. Den er enkel og hurtig at administrere med kort behandlingstid og helt uden administrationsgebyrer og -omkostninger.

Vores betalingsgarantier kan sammenlignes med en bankgaranti og giver samme beskyttelse og sikkerhed som en bankgaranti.

FastTrack – Kontrol og overblik, når som helst

Med vores onlineløsning FastTrack kan du logge ind for at bestille nye garantier eller se og administrere dine eksisterende garantier. Enkel, omkostningsfri og tilgængelig døgnet rundt.

Vil du vide mere om vores garantier?