Som vores navn antyder, er vi at finde i alle de nordiske lande med hovedkontor i Kista uden for Stockholm, og vi har lokalkontor i Malmø, København, Oslo og Helsinki for nemt og effektivt at kunne give vores lokale kunder den bedst mulige service.

Vores kunder er alt lige fra lokale nordiske virksomheder, som laver internationale forretninger, til store internationale virksomheder, der ønsker at drive forretning i Norden.

Vi har endvidere et tæt samarbejde med det sydafrikanske forsikringsselskab Lombard Insurance Company, der også agerer globalt og er førende inden for sikkerhed og garantier på det afrikanske marked. Vores samarbejde indebærer store muligheder for nordiske virksomheder til på en nem måde at løse garantibehov på det afrikanske kontinent.

Vores ambition er at blive den førende samarbejdspartner for nordiske virksomheder, der driver forretning i Afrika, ved at være hurtigst, mest overkommelig med hensyn til priser og have den absolut bedste viden om de lokale forudsætninger i hvert enkelt afrikansk land.

Vil du vide mere om vores garantier?