Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Håndtering af klager

Håndtering af klager sker med det samme, og vi gør vores bedste for at give dig et hurtigt svar på din henvendelse. Det første skidt for os er at identificere problemet og finde en holdbar løsning.

Hvis vi ikke kan løse problemet med det samme, sker der følgende:

  • Inden for 3 arbejdsdage, efter at vi har modtaget din henvendelse, får du en skriftlig bekræftelse med oplysning om hvem hos os, der behandler sagen.
  • Vort mål er at afslutte behandlingen af din klage inden for 14 dage og løbende holde dig underrettet om sagens forløb. At henvende sig til os med en klage koster ingenting. Hvis du ikke får medhold i din klage, vil du altid modtage en skriftlig begrundelse for dette.
  • Hvis du som privatperson har spørgsmål til din henvendelse, som ikke er relaterede til forretningsaktiviteter, kan du også kontakte Forbrug.dk for rådgivning. En del kommuner tilbyder også konsumentrådgivning. For mere information se din kommunes hjemmeside.
  • Omdustadigikkeertilfreds,efteratviharbesvaretdinhenvendelse,kandusom konsument få en tvist prøvet hos Ankenævnet for Forsikring eller Center for Klageløsning. Du kan også altid henvende dig til en generel domstol. Kontakt din lokale domstol for mere information.

 

Hvis du har feedback eller klager, anbefaler vi, at du sender dem til os pr. brev eller email til følgende adresse:

  • Nordic Guarantee Havnegade 39 1058 København K
  • complaint@nordg.com

Send os gerne navnet på den person, du har haft kontakt med hos Nordic Guarantee, samt en beskrivelse af sagen for hurtigere håndtering.

Den ansvarlige for klager hos Nordic Guarantee er Michael Gantén. Han kan kontaktes pr. telefon på 0046 8 58616517 eller via email: complaint@nordg.com.

For yderligere oplysninger vedrørende vores håndtering af klager, se venligst nedenstående dokument ”Håndtering af klager”