Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Om os

Vi er en førende ekspert i garantier til det nordiske erhvervsliv.

De garantier, vi tilbyder, giver en lige så god beskyttelse som traditionelle bankgarantier, men eftersom vores eneste fokus er garantier – med risikoanalyse og risikokontrol som kernekompetence – kan vi give både skræddersyede løsninger og en smidigere håndtering til konkurrencedygtige priser.

Vores ambition er at kunne tilbyde alle de typer garantier, som det nordiske erhvervsliv har brug for. Har du særlige krav, som vores eksisterende produktudbud ikke opfylder, forsøger vi sammen at finde en skræddersyet løsning.

Hos os prioriterer vi det langsigtede partnerskab højt, og sammen finder vi kvalitative og omkostningseffektive løsninger på dine garantibehov, uanset om du er en mindre lokal aktør eller en globalt agerende virksomhed. Hos os er alle kunder lige vigtige og skal altid forvente sig den bedst mulige service.

Der findes mange grunde til at vælge Nordic Guarantee som din samarbejdspartner vedrørende garantier – Lad os nævne nogle:

  • Kontor i Stockholm, Malmö, Oslo, Helsinki, København og Malaga.
  • Vi tilbyder hurtig, effektiv og pålidelig service.
  • Hos os finder I et af de største team af garantieksperter på det nordiske marked – vi har erfaringerne og kompetencerne.
  • Vi har effektive systemer til bestilling af garantier og opfølgning af tidligere udstedte garantier. Det giver effektiv administration.

Vores hjørnesten – lang erfaring med garantier og en dyb forståelse for de specifikke behov, der findes i de forskellige brancher – tager os langt. Men det er lige så vigtigt, at vi altid forsøger at strække os lidt længere, tror på nye muligheder og møder dig som kunde ud fra din situation og på dine betingelser.

Vi kan love højt serviceniveau og et stort engagement for altid at give dig den bedste løsning på dine garantibehov! Kontakt os i dag!

Velkommen til Nordic Guarantee!