Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Insurety

Insurety International Surety Alliance er dannet af Assetinsure (Australien), Lombard Insurance (Sydafrika) og Nordic Guarantee (de 4 nordiske lande).

Formålet med Insurety er at drive den internationale strategi for den kombinerede gruppe af medlemmer ved rådgivning og løsninger, som skaber bæredygtig vækst samt at forbedre risikostyringen for gruppens medlemmer. Dette sker på baggrund af et allerede eksisterende stærkt fundament på det internationale garantimarked. Gruppen er tilstede på tre kontinenter og har en betydelig markedsandel i de regioner, hvor gruppens medlemmer opererer.

Kort om Insurety:

  • Insurety er dannet ud af et kollektiv af ligesindede forsikringsselskaber, som har til hensigt at spille en betydelig rolle indenfor de industrier og markeder, hvor de opererer.
  • Insurety er et kollektiv af ligesindede interessenter og ledere, som tror på, at vi sammen kan opnå mere end alene.
  • Insurety består af mennesker på tværs af 3 kontinenter med lignende systemkrav, syn på risiko, vækstaspirationer og tilgang til medarbejdernes udvikling.
  • Insurety er en alliance med fælles værdier og en fælles vision.

For yderligere information se venligst Insuretys hjemmeside www.insurety.global eller kontakt en af Nordic Guarantees medarbejdere.