Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

ERIK LJUNGREN ER UDNÆVNT TIL NY CEO FOR NORDIC GUARANTEE

Nordic Guarantees bestyrelse har med virkning fra dags dato udnævnt Erik Ljungren til ny CEO for Nordic Guarantee.

Erik Ljungren har været ansat i Nordic Guarantee i 12 år, hvor han inden sin seneste udnævnelse har været Chief Risk Officer og Chief Operating Officer.

Donny Gouveia, som har været CEO de sidste 3 år, er udnævnt til CEO for Insurety International Surety Alliance, hvor han kommer at få det overordnede ansvar for udvikling af Insuretys globale strategi. Insurety består af Nordic Guarantee (de nordiske lande), Lombard Insurance (Sydafrika) og Assetinsure (Australien).

“På vegne af bestyrelsen, vil jeg gerne takke Donny for hans enestående arbejde under sin tid ved roret, hvor han, sammen med sit team, har taget Nordic Guarantee til et helt nyt niveau. Vi har udvidet vores geografiske horisont, lanceret nye produkter, reduceret skaderne og forbedret vores underwriting. Under en meget vanskeligt Covid-19 periode har vi leveret et imponerende resultat for 2020”, siger Peter Lindblad, Bestyrelsesformand.

Peter Lindblad fortsætter, “Med udnævnelsen af Erik Ljungren og hans lange erfaring fra diverse ledende stillinger i Nordic Guarantee, er vi overbeviste om, at han vil fortsætte med at udvikle virksomheden med succes og bygge en solid og bæredygtig forretning for fremtiden.”

Kort om Nordic Guarantee
Nordic Guarantee er en af de største uafhængige udsteder af garantiforsikringer i de nordiske lande, som tilbyder sikre garantier med kort behandlingstid og konkurrencedygtige priser. Nordic Guarantee har mere end 40 ansatte med kontorer i Stockholm, Malmø, Helsinki, København og Oslo.

Pressekontakter
Erik Ljungren, CEO, +46 765 27 65 05, e-mail erik.ljungren@nordg.com
Michael Gantén, Marketing Manager, +46 765-27 65 17, michael.ganten@nordg.com