Nordic Guarantee er blevet forsikringsudsteder for AutoProtects forretning i Irland hvor AutoProtect gennem sin forsikringsdistributør i Polen agerer som agent for Nordic Guarantee.

AutoProtect gruppen er en virksomhed som udbyder finansielle tjenester og leverer forsikringsprodukter og forhandlergarantier til bilproducenter og alle typer og størrelser af bilforhandlere i hele Europa og Storbritannien.

AutoProtect har et stærkt varemærke med en lang og solid historie inden for den europæiske bilindustri og vi er begejstrede over muligheden for at arbejde sammen med dem og levere førsteklasses bilforsikringer i Irland”, siger Donny Gouveia, CEO hos Nordic Guarantee.

Donny Gouveia fortsætter ”med denne nye forretning fortsætter vi med at udvide vores produktudbud og det tager os samtidigt ind på nye geografiske områder som er helt på linjemed vores plan for virksomhedens forretningsudvikling”.

Kort om Nordic Guarantee:

Nordic Guarantee er en af de største uafhængige udsteder af garantiforsikringer i de nordiske lande, som tilbyder sikre garantier med kort behandlingstid og konkurrencedygtige priser.  Nordic Guarantee har mere end 40 ansatte med kontorer i Stockholm, Malmø, Helsinki, København og Oslo.

Pressekontakter:
Donny Gouveia, CEO, +46 72-402 17 77,e-mail donny.gouveia@nordg.com

Michael Gantén, Marketing Manager, +46 765-27 65 17, e-mail michael.ganten@nordg.com