Ved f.eks. større entrepriser kan bygherren kræve sikkerhed for, at entreprenøren kan fuldføre et afgivet tilbud. Dette krav til sikkerhed kan vi løse ved på vegne af dig som entreprenør at udfærdige en tilbudsgaranti til bygherren.

Hvis bygherren vælger dig som entreprenør til udførelse af arbejdet, kan vi derefter nemt udfærdige en entreprisegaranti, der gælder under entreprise- og garantiperioden.

Tilbudsgarantien kan nemt indpasses i tilbudsbetingelser og kontraktdokumenter, og den gælder uden selvrisiko. Når garantiperioden er udløbet, er det ikke nødvendigt at returnere garantien til os, så du slipper for at holde øje med den.

Nordic Guarantee er det selvfølgelige valg, når du har brug for en tilbudsgaranti!!

Vi arbejder med garantier og kun garantier. Derfor kan vi tilbyde dig en unik spidskompetence inden for alt, der har med garantier at gøre.

Vi har tilbudsgarantier der er tilpasset en lang række forskellige branchestandarder, og med vores ekspertise kan vi også tilbyde løsninger tilpasset den enkelte kunde og den specifikke forretning.

En tilbudsgaranti fra os frigør likviditet og påvirker ikke virksomhedens kassekredit. Den er enkel og hurtig at administrere med kort behandlingstid til konkurrencedygtige priser.

Vores tilbudsgarantier kan sammenlignes med en bankgaranti og giver samme beskyttelse og sikkerhed som en bankgaranti.