En forskudsgaranti anvendes for at sikre en tilbagebetaling af et forskud til køber/ordregiver, hvis en leverance skulle være fejlagtig eller helt udeblive, f.eks. på grund af insolvens. Det er altså køber/ordregiver, som stiller krav om, at sælger tegner en garanti, der gælder fra det øjeblik, sælger har fået forskuddet. Garantibeløbet svarer til forskudsbetalingen, det vil sige som regel 10-30 % af ordrebeløbet.

Forskudsgarantien kan nemt indpasses i tilbudsbetingelser og kontraktdokumenter, og den gælder uden selvrisiko. Når garantiperioden er udløbet, er det ikke nødvendigt at returnere garantien til os, så du slipper for at holde øje med den.

Nordic Guarantee er det selvfølgelige valg, når du har brug for en forskudsgaranti!

Vi arbejder med garantier og kun garantier. Derfor kan vi tilbyde dig en unik spidskompetence inden for alt, der har med garantier at gøre.

Vi har forskudsgarantier der er tilpasset en lang række forskellige branchestandarder, og med vores ekspertise kan vi også tilbyde løsninger tilpasset den enkelte kunde og den specifikke forretning.

En forskudsgaranti fra os frigør likviditet og påvirker ikke virksomhedens kassekredit. Den er enkel og hurtig at administrere med kort behandlingstid til konkurrencedygtige priser.

Vores forskudsgarantier kan sammenlignes med en bankgaranti og giver samme beskyttelse og sikkerhed som en bankgaranti.